Moja biblioteka

Reklama

Pronađite knjige koje Vas zanimaju


 MojaBiblioteka.com 0.0.1.13


O sajtu

MojaBiblioteka.com je web site - projekat čija je namena podsticanje kulture čitanja i upotrebe interneta kao najboljeg medija za razmenu informacija. Glavni cilj je da se posetiocima ponude kvalitetne informacije o knjigama koje se izdaju ili se mogu kupiti na teritoriji Srbije. Sajt je zamišljen kao mesto na kome će čitaoci moći da dođu do najraznovrsnijih podataka vezanih za knjige i izdavačke kuće koje ih izdaju.

Najznačajni aspekt sajta biće razmena mišljenja i utisaka samih čitaoca. To je jedan od najboljih načina kako pojedinac može doći do preporuke o tome kojim knjigama treba posvetiti naročitu pažnju, koje knjige treba pročitati, koje zaobići, a koje knjige treba obavezno imati u svojoj biblioteci. Takođe čitajući iskustva drugih o pročitanim knjigama posetioci sajta moći će da otkriju naslove i autore koje bi na neki drugi način mnogo teže otkrili.

Ideja je okupiti na jedno mesto široki krug ljudi različitog interesovanja, ali sa zajedničkom ljubavlju prema knjizi.

MojaBiblioteka.com planira da čitaocima ponudi linkove ka sajtovima svih izdavačkih kuća na teritoriji Srbije. Na taj način posetiocima će biti omogućeno da na jednom mestu imaju spisak svih izdavača i da im MojaBiblioteka.com posluži kao početna stranica sa koje će početi potragu za omiljenim knjigama.

Svi linkovi na sajtu MojaBiblioteka.com postavljaju se uz zahtev i izričitu saglasnost samih izdavača. Pre objavljivanja linka na MojaBiblioteka.com, svaki sajt podleže proveri i tek nakon toga biva objavljen.

Ukoliko želite da postavite link ka sajtu vaše izdavačke kuće idite na stranicu dodajte vaš link.

MojaBiblioteka.com je sajt u stalnom razvoju. U planu su mnoga unapređenja i poboljšanja radi što boljeg informisanja i što prijatnije upotrebe sajta od strane korisnika. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili predloge u vezi sa sajtom slobodno nam pišite na e-mail.

Autori sajta MojaBiblioteka.com ni na koji način nisu odgovorni za sadržaj sajtova čiji se linkovi nalaze na MojaBiblioteka.com. Potpunu odgovornost za njihov sadržaj snose autori i vlasnici tih sajtova.

Postavite link

Ako želite da postavite link na svom sajtu ka sajtu Moja Biblioteka to možete učiniti putem:

  1. tekstualnog linka Moja Biblioteka
  2. slikovnog linka preko markice/sličice koje ćete kopirati na svoj sajt. Izaberite format (transparentni gif ili jpg) i izgled koji Vam najviše odgovara:

Kontaktirajte nas

Ako želite da nas kontaktirate možete nam pisati na naš e-mail.

Copyright © 2007-2015 MojaBiblioteka.com