Moja biblioteka

Reklama


Pronađite knjige koje Vas zanimaju


 Dodajte vaš link na sajt MojaBiblioteka.com


Dodavanje linka za izdavače

Ako ste vlasnik ili webmaster sajta neke izdavačke kuće i želite da se link ka vašem sajtu pojavi na MojaBiblioteka.com pošaljite nam na mail sledeće podatke:

  1. puno ime izdavačke kuće/preduzeća,
  2. adresu izdavačke kuće/preduzeća,
  3. internet adresu,
  4. logo firme u jpg ili gif formatu (logo će biti prikazan u veličini 150x75 piksela maksimalno),
  5. važeći e-mail (preporučujemo jedan od oficijelnih) koji će služiti za kontakt.

Dodavanje linka za književnike i autore knjiga

Ako ste autor i želite da se link ka vašem sajtu pojavi na MojaBiblioteka.com pošaljite nam na mail sledeće podatke:

  1. ime i prezime,
  2. mesto stanovanja,
  3. internet adresu web sajta ili javnog profila na nekoj socijalnoj mreži na kojoj predstavljate svoj rad (npr. facebook,...),
  4. vašu fotografiju u jpg ili gif formatu (slika će biti prikazana u veličini 150x200 piksela maksimalno),
  5. važeći e-mail koji će služiti za kontakt.

Pravila upisa u direktorijum

Svi gore navedeni podaci su obavezni i u slučaju primanja mail-ova sa nepotpunim podacima MojaBiblioteka.com nije dužan da odgovori na njih. Međutim i u takvim slučajevima pokušaćemo da ostvarimo komunikaciju putem e-mail-a da bi smo razrešili sve eventualne nejasnoće.

Nakon što nam uputite poruku sa gore navedenom sadržinom, pogledaćemo vaš sajt i ukoliko zadovoljava osnovne kriterijume postavićemo vaš link na stranicima našeg sajta. O tome ćemo vas obavestiti putem e-mail-a.

Postavljanje linka ka vašem sajtu na MojaBiblioteka.com je potpuno besplatno.

Svi podaci koje nam budete poslali, izuzev e-mail adrese, smatraju se javnim u smislu da se mogu objaviti i prikazati na ovom web site-u. Imena i logoi pritom naravno ostaju u vlasništvu preduzeća, a mojabiblioteka.com samo dobija saglasnost za njihovo prikazivanje. E-mail adresa će služiti samo za kontakt za slučaj rešavanja eventualnih problema i slanje obaveštenja koja se direktno tiču primaoca poruke, a vezana su za funkcionisanje sajta MojaBiblioteka.com. Ona se neće koristiti za slanje reklamnog materijala trećih lica. E-mail adresa se neće ni pod kojim uslovima odavati ili prodavati trećim licima. MojaBiblioteka.com se obavezuje da neće slati spam poruke već da će uvek koristiti direktnu komunikaciju. Poruke će biti slane pretežno, ako ne i isključivo u plain text formatu.

MojaBiblioteka zadržava pravo izmene linka ukoliko ta izmena može pomoći korisnicima ovog sajta u lakšem pronalaženju knjiga na sajtu izdavačke kuće čiji link se menja. Ovo pravo ćemo koristiti veoma umereno i u nadamo se retkim slučajevima.

Ukoliko želite iz bilo kog razloga da povučete pojavljivanje vašeg linka na našem sajtu, dovoljno je da nam pošaljete mail sa takvim zahtevom i on će biti ispunjen.

Pravo na prijavu na sajt MojaBiblioteka.com imaju samo izdavačke kuće, firme i autori koji se bave izdavačkom delatnošću sa prostora Srbije.
Ukoliko se vaša izdavačka kuća nalazi u nekoj drugoj državi, možete nam poslati vaše podatke i zahtev za uključivanje u web direktorijum, a mi ćemo razmotriti vaš predlog i naknadno vas obavestiti o tome.

Ukoliko ste saglasni sa svime gore napomenutim pošaljite nam vaše podatke putem našeg e-mail-a.


Copyright © 2007-2015 MojaBiblioteka.com